BAST TECHNIEK

Werken bij

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een jong, gemotiveerd en gezellig team? Dan is Bast Techniek de organisatie die jij zoekt!

Bedrijfscultuur

Team-based is een goede omschrijving van Bast Techniek. Dit is terug te zien in verschillende aspecten van de organisatie. Zo werk je veel samen met collega’s omdat je samen sterker staat. Ook wordt iedere dag een gezamenlijke lunch verzorgd, sluiten we elke week af met een vrijdagmiddag borrel, en worden er teambuilding activiteiten en uitjes georganiseerd. Uiteraard vinden we jouw gezondheid ook belangrijk en kan je via Bast Techniek met korting een sportabonnement afsluiten.

Bast Techniek is een jonge organisatie die een snelle groei doormaakt. Het succes en de groei hiervan is tot stand gekomen door de inzet, samenwerking en het enthousiasme van het team van Consultants. De Consultants van Bast Techniek zijn te typeren als collegiaal, sociaal, ambitieus en leergierig. Geen ellebogenwerk maar samenwerken. Op deze manier zorgen wij er bij Bast Techniek voor dat ingenieurs hun droombaan vinden en dat onze klanten voldoende capaciteit in huis hebben om hun ambities waar te maken.

Wat biedt Bast?

Bij Bast Techniek sta jij als Consultant centraal. Vanaf dag één draag je al verantwoordelijkheid en volg je interne- en externe trainingen om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Hiernaast word je begeleid en gecoacht door je Teamleider. Na een jaar wordt je ontwikkeling aangepast aan jouw persoonlijke doelen en ambitie. Jouw toekomst bepaal je namelijk zelf! Samen kijken we hoe Bast Techniek jou kan helpen bij het verwezenlijken van je doelen.

Bast Techniek biedt ook uitdagende en veelzijdige stages op het gebied van marketing, bedrijfskunde en commercie, waarbij er diverse mogelijkheden zijn binnen het Bast team.

Vacatures

Klinkt dit als jouw volgende stap? Bekijk dan onze vacatures hieronder! Open sollicitaties zijn ook altijd welkom. Deze kan je sturen naar info@basttechniek.nl.

Wil je nog meer informatie? Bel dan gerust naar 030 281 0600.

Vacature consultant Bast Techniek

Vacature LinkedIn Recruitment Consulant

Contact

Bast Techniek BV

Kantoor Utrecht :
Herculesplein 6
3584 AA Utrecht
T 030 281 06 00

Wij zijn gevestigd op de 5e etage van de Conclusion-toren,
vlak naast het Stadion Galgenwaard.

E info@basttechniek.nl

Volg ons

Facebook LinkedIn
BAST TECHNIEK maakt gebruikt van cookies om een volgend gebruik van onze dienst te vergemakkelijken. Bij het verder gebruiken van onze website, gaan wij ervan uit dat je toestemming geeft om de cookies te gebruiken. Meer informatie? Bekijk dan ons Privacy Statement
Sluit deze melding