BAST TECHNIEK

Samenwerking

Ben je op zoek naar een samenwerking met een partij met jarenlange kennis en ervaring binnen de technische arbeidsmarkt? Bast Techniek staat altijd open voor een samenwerking met duurzame partners zoals studie- en studentenverenigingen, onderwijsinstellingen en andere verenigingen waarbij wij elkaar kunnen versterken.

Bast Techniek vindt het contact met studenten belangrijk en wil studenten graag helpen met de eerste stappen in hun carrière. Daarom ondersteunt Bast Techniek verschillende studie- en studentenverenigingen. De consultants van Bast Techniek delen graag hun kennis en ervaring door middel van:

  • Sollicitatietrainingen
    Een eerste sollicitatiegesprek is altijd spannend. Door het verzorgen van interactieve bijeenkomsten waarbij de student centraal staat, kan Bast Techniek de student helpen om straks zelfverzekerd een sollicitatiegesprek in te laten gaan. Met behulp van onder andere tips & tricks, rollenspellen en do’s & dn’ts tijdens een gesprek én eigen inbreng zorgen wij voor een leerzame sollicitatietraining.
  • Cv Checks
    Wist je dat werkgevers gemiddeld 6 seconden naar een cv kijken? Des te belangrijker dus om in deze eerste seconden direct de aandacht te trekken. Bast Techniek geeft passend advies om een cv zo aantrekkelijk mogelijk te maken.
  • Workshops
    De technische branche is breed. We spreken veel (oud) studenten die na hun opleiding het nog steeds moeilijk vinden om een keuze te maken in de richting die zij op willen gaan binnen de techniek. Tijdens deze workshop vertelt Bast Techniek de verschillende mogelijkheden en ontwikkelingen op de (technische) arbeidsmarkt.

Bast Techniek werkt ook samen met onderwijsinstellingen om in contact te komen met (toekomstige) ingenieurs. Dit kan door middel van bedrijvenmarkten en netwerkdagen. Op deze netwerkdagen zal Bast Techniek de tijd nemen om met studenten te praten over hun toekomstplannen en hen wegwijs maken binnen de technische branche. Ook krijgen de studenten hier de uitgelezen kans om met de consultants van Bast Techniek te sparren over de mogelijkheden.

Denk jij dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Dan spreekt onze collega Hugo je graag over de mogelijkheden! Je kunt bellen naar 030 2810600.
Val je niet in de categorie studie- of studentenvereniging, onderwijsinstelling of andere vereniging, maar denk je dat er toch mogelijkheden zijn? Die horen wij natuurlijk ook graag!

TU Delft

Contact

Bast Techniek BV

Kantoor Utrecht :
Herculesplein 6
3584 AA Utrecht
T 030 281 06 00

Wij zijn gevestigd op de 5e etage van de Conclusion-toren,
vlak naast het Stadion Galgenwaard.

E info@basttechniek.nl

Volg ons

Facebook LinkedIn
BAST TECHNIEK maakt gebruikt van cookies om een volgend gebruik van onze dienst te vergemakkelijken. Bij het verder gebruiken van onze website, gaan wij ervan uit dat je toestemming geeft om de cookies te gebruiken. Meer informatie? Bekijk dan ons Privacy Statement
Sluit deze melding