BAST TECHNIEK
Meer informatie?

Voor opdrachtgevers in de techniek verzorgen wij het gehele traject van werving, selectie en introductie van personeel. Voor werkzoekende HTS-ers en TU-ers verzorgen wij de begeleiding naar een uitdagend project of een vaste functie bij één van onze opdrachtgevers.

Interesse? Stuur een email naar info@basttechniek.nl

Specialist in het bemiddelen van hoger technisch personeel

Bent u op zoek naar Hoger Technisch Personeel? Wanneer u op zoek bent naar technici die direct voor u aan de slag kunnen, kan Bast Techniek u helpen. Wij zorgen voor specialisten voor uw technische project of de invulling van een vaste positie op HTS en/ of TU niveau.

Werkwijze

Door onze jarenlange ervaring in het zoeken van technische kandidaten en door ons netwerk binnen de technische branche bespaart u tijd in uw zoektocht. Op deze manier heeft u op korte termijn uw vacature vervuld én kunt u ondertussen gewoon verder met uw core business.

Onze aanpak is persoonlijk en no-nonsense. Wij starten met een inventarisatie van uw specifieke vraag. Uw gesprekspartner beschikt over ruime ervaring in de bemiddeling van Hoger Technisch Personeel. Na deze inventarisatie zullen wij aangeven of we binnen een tijdsbestek van 2 weken in staat zijn om u met 2 á 3 kandidaten kennis te laten maken. Uw voordeel is dat u weet waar u aan toe bent. Bovendien kunt u van ons verwachten dat er gesprekken plaatsvinden die zullen leiden tot de invulling van uw vacature of project.

Ambitie, Persoonlijkheid en Kennis

Alle kandidaten van Bast Techniek waarmee u in gesprek gaat, zijn uitgebreid gescreend door de consultants van Bast Techniek in persoonlijke gesprekken. Naast de screening van het CV, opleiding en werkervaring hechten onze consultants ook veel waarde aan aspecten als Ambitie en Persoonlijkheid. Iemand moet immers bij het bedrijf en het team passen en de functie moet in overeenstemming zijn met iemands ambitie.

Wij zijn ervan overtuigd dat een succesvolle match afhangt van de drie kernvragen:

  1. Ambitie: Wat zijn de drijfveren van deze sollicitant, ambieert hij of zij ‘deze’ functie?
  2. Persoonlijkheid: Past iemand binnen de bedrijfscultuur en in het team?
  3. Kennis: Bezit de sollicitant de juiste kennis en vaardigheden voor deze functie?

Branches

Wij werken voor opdrachtgevers in verschillende branches binnen de techniek, denk hierbij onder andere aan de volgende branches: Rail en Infrastructuur, Ingenieurs en Adviesbureaus, Duurzaamheid, Productie, Olie en Gas, Marine en Offshore, Machinebouw, Aannemerij, Certificering en nog veel meer.

Interesse?

Benieuwd hoe Bast Techniek ook uw vacature op een snelle en concrete wijze zal invullen? Neem gerust contact met ons op en we maken graag een afspraak met u om nader kennis te maken

Contact

Bast Techniek BV

Kantoor Utrecht :
Herculesplein 6
3584 AA Utrecht
T 030 281 06 00

Wij zijn gevestigd op de 5e etage van de Conclusion-toren,
vlak naast het Stadion Galgenwaard.

E info@basttechniek.nl

Volg ons

Facebook LinkedIn
BAST TECHNIEK maakt gebruikt van cookies om een volgend gebruik van onze dienst te vergemakkelijken. Bij het verder gebruiken van onze website, gaan wij ervan uit dat je toestemming geeft om de cookies te gebruiken. Meer informatie? Bekijk dan ons Privacy Statement
Sluit deze melding