BAST TECHNIEK
Categorieën

Blog

Geplaatst: 3-12-2018 Sollicitatietips
Uiteindelijk willen we allemaal een baan waarbij we goed op onze plek zitten, waar genoeg uitdaging is en waarvoor we een marktconform salaris ontvangen. Maar staar je niet blind op het salaris alleen. Kijk ook naar de inhoud van de functie en de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Hoe je dat aanpakt? Joost Leeflang Consultant bij Bast Techniek geeft je praktische tips.
Lees meer
Geplaatst: 3-12-2018
Bij de start van je nieuwe baan wil je natuurlijk dat deze bomvol uitdagingen zit die aansluiten op jouw wensen. Daarnaast wil je jouw talenten optimaal tot bloei laten komen. Het is voor een optimale talentontwikkeling dus belangrijk om goed na te denken welke functie bij je past. Bast Techniek kan je hierbij helpen.
Lees meer
Geplaatst: 3-12-2018
Aan het solliciteren omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? Dan word je vast eens uitgenodigd om op gesprek komen. Maar hoe zorg je ervoor dat je dan een goede indruk achterlaat? Dat zo’n gesprek een beetje ontspannen en in een prettige sfeer verloopt? Dat jij en je gesprekspartner(s) er een goed gevoel aan overhouden? Deze tips van Anne Sophie Collaris geven je houvast bij het voeren van het optimale sollicitatiegesprek.
Lees meer

Contact

Bast Techniek BV

Kantoor Utrecht :
Herculesplein 6
3584 AA Utrecht
T 030 281 06 00

Wij zijn gevestigd op de begane grond van de Conclusion toren,
vlak naast het Stadion Galgenwaard

E info@basttechniek.nl

Volg ons

Facebook LinkedIn
BAST TECHNIEK maakt gebruikt van cookies om een volgend gebruik van onze dienst te vergemakkelijken. Bij het verder gebruiken van onze website, gaan wij ervan uit dat je toestemming geeft om de cookies te gebruiken. Meer informatie? Bekijk dan ons Privacy Statement
Sluit deze melding